Cliënten aan het woord

January 2, 2020

"Wat is er met mij gebeurd in anderhalf jaar tijd? Op sommige oude foto's herken ik mezelf niet meer. Ben ik dat écht? Ja. Hoe ik dit bereikt heb? Met het leefstijlplan en fijne, goede, positieve begeleiding van mijn coach Marianne Hak.

De menu's die hierbij horen bevatten geen rare, lastige, moeilijk verkrijgbare producten en gaan uit van het regelmatig eten op 6 eetmomenten per dag.

Ik ben gestart met wekkertjes zetten en eigenlijk gebruik ik die nog altijd. Tegenwoordig vertelt over het algemeen mijn lichaam wel dat het weer tijd is om wat te eten, maar soms ben je zo druk dat het wekkertje net even dat seintje afgeeft wat je nodig hebt.

Verder eet ik geen varkensvlees meer, en let ik heel scherp op het vermijden van kunstmatige zoetstoffen. Dit alles bij elkaar én trouw en nauwkeurig de menu's volgen heeft mij gebracht waar ik nu sta. Na een periode van gewenning kan je echt wel weer eens genieten van een etentje met je partner of vrienden, let gewoon even goed op wat je bestelt. Dat...

December 11, 2019

“Leefstijlplan natuurlijk in balans wordt landelijk aangeboden en Rosaline Ratering McDonald is de grondlegster ervan. Tijdens een traject van drie maanden in 2017 werd ik door haar begeleid en gecoacht.

Ik hoefde niet af te vallen, maar wilde graag mijn spierpercentage omhoog en mijn vetpercentage omlaag brengen. Dat is gelukt. Ik heb veel steun gehad aan Rosaline als coach, omdat zij mij tijdens moeilijke momenten er steeds doorheen sleepte.  

Bij Leefstijlplan natuurlijk in balans wordt er gekeken naar het totaalplaatje en blijvende gedragsverandering. Dit is wat deze interventie zo succesvol maakt. Ik ben gestopt met roken en verdergegaan met gezond eten, minder alcohol drinken, lekker bewegen, sport is mijn passie en ik neem tussendoor voldoende tijd om te ontspannen.

Zelf ben ik een hbo-opgeleide diëtist. Ik keek aanvankelijk met een kritische blik naar de menu’s van het programma. Ik heb de menu’s echter als zeer prettig ervaren, met name het feit dat de eiwitrijke menu’s gericht...

January 31, 2018

“Wat mij aansprak in het programma is dat de rest van het gezin ook gewoon mee kan doen. Dus zo normaal mogelijk en niet iedere dag 2 verschillende maaltijden op tafel te moeten zetten. (...)

Wat ik bij mezelf ontdekte was dat ik op een gegeven moment de knop in mijn hoofd kon omzetten. Ik had als het ware naar dat moment toegeleefd en kon de koek, chocola en snoep dus makkelijk laten staan. Met het gevolg dat de eerste kilo’s er vlot af gingen, terwijl ik toch het idee had dat ik veel moest eten. In combinatie met meer en intensiever te bewegen gingen de andere overtollige kilo's er ook af en werd ik fitter. Nu na een half jaar ben ik inmiddels 15 kilo lichter. De gesprekken via de telefoon met mijn coach waren leerzaam en stimulerend. Als je weer een paar kilo’s kwijt bent en jouw coach is net zo enthousiast als jijzelf, dan leg je met een goed gevoel de telefoon weer neer  Ook alle handige tips en informatie zijn zeker de moeite waard.

Handig en nuttig om...

December 31, 2017

Marlene Sterk uit Bodegraven viel spelenderwijs 21 kilo af in zeven maanden met Leefstijlplan natuurlijk in balans. Ze werd gecoacht door Marianne Hak.

Toen Marlene aan het programma begon woog ze 93.2 kilo en was haar vetpercentage 41.6. Voor een vrouw van haar lengte (1.72 m) en leeftijd (47) ligt een gezond vetpercentage  tussen de 25 en 30 procent. De menu’s van Leefstijlplan natuurlijk in balans zijn afgestemd op de persoon, met onder meer een gezond vetpercentage, met 6 eetmomenten per dag om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden en de verbranding op gang houden. Toen Marlene met de menu's begon en iets meer ging bewegen, vlogen de kilo’s er 'spelenderwijs' vanaf. 

April 5, 2017

"Als je snel wilt afvallen kun je wel één of ander crashdieet gaan volgen, maar als je ermee stopt kom je daarna eens zo hard weer bij aan.  Laat je niet voor de gek houden. De enige manier om blijvend slanker te worden is  je leefstijl aanpassen,  anders gaan eten en meer bewegen. Je krijgt dan ook meer energie en je wordt gezonder. Dát werkt.

Ik ben 17 kilo in nog geen jaar tijd afgevallen met het leefstijlplan en voel me nu heel goed."

Mariska Hol,

Naaldwijk

Please reload

Meer referenties:
Please reload

Search By Tags

​© 2020 Leefstijlplan natuurlijk in balans  - powered by GEZOND  & WELDOEN  - Kamer van Koophandel 09174397

  • w-facebook