top of page
wat 1
Wat is Leefstijlplan natuurlijk in  balans™?

 

Leefstijlplan natuurlijk in balans™ is een professionele leefstijlinterventie , met  aandacht voor ziel, geest en lichaam, op basis van de 5 BRAVO leefstijlbasics (bewegen, roken/alcohol, voeding en ontspanning).

 

Doel: weer goed in uw vel

Het doel van Leefstijlplan natuurlijk in balans™ is het bereiken van de fitste versie van u zelf, zonder dieetproducten, met blijvende resultaat:

- beter immuunsysteem

- meer energie

- beter slapen

- een betere conditie

- een gezond gewicht

- een mooier en frisser uiterlijk.

 

U gaat weer 'goed in uw vel' zitten. U kunt Leefstijlplan natuurlijk in balans™ individueel volgen of samen met uw gezin, via e-coaching of persoonlijk op locatie.

 

De voeding binnen het programma is natuurlijk en bevat geen dieetproducten.

Het programma houdt qua voeding rekening met culturele verschillen (zoals geen varkensvlees eten). Het hele gezin kan deelnemen, de meeste voedingsmiddelen zijn gewoon bij de supermarkt verkrijgbaar maar u moet wel goed opletten wat er op de etiketten staat.

Uw coach helpt u daarbij. In combinatie met meer lichaamsbeweging zal uw stofwisseling herstellen, kunt u op een natuurlijke manier afvallen (of aankomen als u ondergewicht heeft) en zullen lichamelijke en mentale klachten verminderen.

De resultaten zijn blijvend omdat wij coachen op gedragsverandering.

 

 

 

voor 2
Voor wie is Leefstijlplan natuurlijk in balans™?

 

Leefstijlplan natuurlijk in balans™ is voor mensen die op zoek zijn naar echte oplossingen voor hun gezondheid . Voor mensen die  over 5, 10, 20 of 40 jaar óók nog vitaal willen zijn om van het leven te genieten. en  die graag zo gezond mogelijk aan het arbeidsproces willen blijven deelnemen.

 

Ons programma is ook voor ú  als u eraan toe bent om uw dagelijkse leefstijl een gezonde impuls te geven, op een haalbare en betaalbare manier die bij  u past.

 

U zult ontdekken dat 'gezond leven'  uw leven mooier en beter maakt.

 

werkt 3
Hoe werkt Leefstijlplan natuurlijk in balans™?
 

Leefstijlplan natuurlijk in balans™ wérkt omdat gedragsverandering  centraal staat, 

door toegenomen zelfinzicht en vergroting van de fysieke en mentale draagkracht.

Na verloop van tijd gaat u gezondere keuzes maken, omdat u dat zelf wilt. 

Uitgangspunt is een persoonlijke intake met ca. 75 vragen, die gerelateerd zijn aan de 5 basics voor een vitaal leven, de 5 BRAVO-factoren: bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning.Onze coaches staan u met raad en daad terzijde, ze helpen u door moeilijke momenten heen. 
 

 

menu 4

Verschillende soorten unieke menu's 

persoonlijk voor u op maat gemaakt

 

 

Bij een traject voor persoonlijke leefstijlcoaching kunt u ervoor kiezen om iedere 14 dagen schema's voor persoonlijke dagmenu's te ontvangen. De menu's van Leefstijlplan natuurlijk in balans™ zijn uniek en worden persoonlijk voor u op maat gemaakt. 

U valt geleidelijk 1 pond per week af

U zult met de menu's van Leefstijlplan natuurlijk in balans™ geen moment honger of trek hebben. Uw 'snaaitrek' verdwijnt. U gaat namelijk uw lichaam voeden in plaats van vullen. U voelt zich snel beter en vitaler en u gaat er frisser uitzien. Ook uw huid wordt mooier. Als u zich exact aan de menu's en andere leefstijlvoorschriften houdt, kunt u moeiteloos 0,5 kg. per week afvallen zonder ook maar één moment honger te lijden.

Uw gezin eet gewoon mee

Uw gezin eet  gewoon gezond mee. Apart koken is niet nodig.

De menu's van Leefstijlplan natuurlijk in balans bevatten geen varkensvlees en geen schadelijke e-nummers (ongezonde kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen).

 

Keuze uit  geweldige varianten

Samen met uw coach kunt u kiezen uit de volgende geweldige varianten:

'Gewoon Hollands' (makkelijk)

Helemaal PUUR (gevorderd)

Koolhydraatarm

Glutenvrij

Suikerarm

Lactosevrij

Biologisch

Vegetarisch

 

Geheel volgens Richtlijnen Goede Voeding

Alle menu's, welke variant u ook kiest,  ze zitten boordevol vitamines en mineralen, conform de richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Ze helpen u af te vallen (als dat nodig is), aan te komen (als dat nodig is) of gewoon op gezond gewicht te blijven.

De exact voor u berekende samenstellingen van de macronutriënten (koolhydraten, eiwitten en vetten) zijn gericht op een stabiele bloedsuikerspiegel, waardoor onder andere de vetverbranding op een effectieve manier op gang komt.

 

2-wekelijkse metingen

Als u moet afvallen, dan verliest u  met ons persoonlijke programma overtollig vet, geen kostbaar spierweefsel of vocht.  Dit is een proces dat we nauwlettend in de gaten houden. Daarom zijn de tweewekelijkse metingen en  persoonlijke contact met uw coach belangrijk. 

 

 

 

 

 

 

 

plan 5

Niet naar de sportschool, wél bewegen 

 

Ook ons persoonlijk beweegplan, Bewegen@Home,  is uniek. 

 

In samenwerking met vakbekwame fitnessdeskundigen en fysiotherapeuten hebben wij een beweegprogramma ontwikkeld dat u thuis kunt doen, in uw eigen vertrouwde omgeving,  

op een manier die bij u past.

 

Uitgangspunten bij Bewegen@Home zijn: 

 

- voldoende dagelijkse beweeglijkheid voor uw gezondheid

 

- corestability (voor sterke rug-, buik- en bekkenbodemspieren)

 

- conditietraining voor een betere conditie

 

- krachttraining voor spieropbouw en extra vetbranding.

Waar nodig werken we samen met uw fysiotherapeut. 

Voor meer informatie over onze zienswijze op het belang van voldoende bewegen

lees hier.

kost 7
Wat kost Leefstijlplan natuurlijk in balans™?

Kennismakingsaanbod

Een eenmalige kennismaking met de persoonlijk op maat gemaakte voorbeelden van onze unieke menu's zonder persoonlijke coaching, kost 49,95 euro.

 

U meldt zich aan, ontvangt ons vragenformulier en onze diëtisten gaan voor u aan het werk.

U krijgt persoonlijke voorbeeld menu's voor één maand, een vitaliteitscheck en een inspirerend E-book met handige tips & tops waarmee u zelf aan de slag kunt voor een gezondere leefstijl.

Interesse?

Klik op onderstaande button of mail naar:  ikwilinbalanskomen@gmail.com onder vermelding van Kennismakingsaanbod + uw naam.

 

 

 

 

 

Persoonlijke coaching

Een andere optie is persoonlijke coaching. Dat kan persoonlijk  op locatie (bij de coach of als u slecht ter been bent u thuis)  of door middel van telefonische coaching.

 

Het gemiddelde tarief voor leefstijlcoaching (inclusief menu's) is vanaf 149,- euro per maand.

Een persoonlijk leefstijltraject duurt 3 tot 18 maanden.

Een eerste gesprekplus intake kost 35,00 euro.

Na het eerste gesprek besluiten u en de coach of u samen verder gaat en worden de kosten voor de intake verrekend. 

Of u daadwerkelijk kunt deelnemen aan het programma hangt  af van uw persoonlijke situatie, uw motivatie en uw hulpvraag/vragen.

Bij medisch relateerde voedingsvraagstukken verwijzen wij door naar de Hbo-diëtist in ons team. 

Vergoedingen persoonlijke coaching

Een deel van onze coaches is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN), Via deze coaches kunt u (een deel van) de kosten voor persoonlijke coaching vergoed krijgen. Informeer bij uw coach naar de mogelijkheden,

Korting maandelijkse zorgpremie

Door gebruik te maken van Leefstijlplan natuurlijk in balans™ komt u  in aanmerking voor

collectiviteitskorting bij aangesloten zorgverzekeraars (Zie collectiviteitskorting).

Dit voordeel gaat per direct in en kan oplopen tot 220 euro per polishouder per jaar en geldt ook voor ande re volwassen gezinsleden. 

Contact

Informeer bij een coach van uw omgeving naar de mogelijkheden of neem contact op met het secretariaat van Leefstijlplan natuurlijk in balans via:

ikwilinbalanskomen@gmail.com

Op afspraken zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

 

(*) Tarief 2022

 

  

 

 

 

 

 

bottom of page