Met je deelname aan Leefstijlplan RosaLife bewijs je niet alleen jezelf, maar ook je medemens een dienst! Wij steunen met onze organisatie het Tamar Center in Pattaya Thailand, een opvangcentrum voor ex-prostituees die een nieuw leven willen beginnen. Het Tamar Center staat onder leiding van de Nederlandse Nella Davidse uit Zeeland.

Wil jij ook helpen? Koop dan deze prachtige vriendschapsarmband in de kleuren van RosaLife!

Deze driedelige armband is ontworpen door de Nederlandse sieradenmaakster Froukje Espeldoorn en wordt met de hand gemaakt door de vrouwen van het Tamar Center in Pattaya.

Met de opbrengst worden vrouwen letterlijk vrijgekocht uit de handen van exploiteurs en krijgen zij een kans om een nieuw leven te beginnen! De schoonheid van de vrouw is niet om uit te buiten, vinden wij.

Als jij dat óók vindt en je wilt in het bezit komen van deze prachtige exclusieve armband, neem dan contact met ons op. De RosaLife vriendschapsarmband kost 39.95 euro (inclusief handling- en verzendkosten) en is per direct leverbaar.

Via deelnemende salons in jouw omgeving kun je de armband op locatie met korting kopen. Dan betaal je slechts 29.95 euro. Een bijpassende halsketting is op aanvraag beschikbaar (levertijd 3 weken).

Meer weten? Mail naar: info@rosalife.nl 

Foto met dank aan: Marjan Laban Fotografie

Met de RosaLife vriendschapsarmband steun je andere vrouwen. Help me!

 

 

Met de RosaLife vriendschapsarmband steun je andere vrouwen. Help me!