top of page

DIDAM

 

"Met simpele aanpassingen fitter en slanker!"

 

 

José Aarsen-Wolsink woont in Didam. Ze is samen met haar dochter Joyce Aarssen eigenaresse van Beauty & Sun, een professionale schoonheidssalon in combinatie met een zonnestudio en giftshop met verzorgingsproducten.

José: "Ik ben gediplomeerd voedingsconsulent en weet hoe ik mensen kan motiveren en begeleiden. Ik ben in de beautybranche terecht gekomen via mijn dochter Joyce. Zij is schoonheidsspecialiste en door haar is mijn interesse in de beautybranche ontstaan. Daarom hebben wij samen besloten om een mooie beauty onderneming te gaan beginnen.

Beauty & Sun biedt vele mogelijkheden:

  • schoonheidsbehandelingen,

  • welness massages

  • collageen lichttherapie

  • pedicure

  • professionele zonnebankenbodyproducten, body & lounge wear

Onze missie is: aandacht voor iedereen en de beleving van een weldadige ontspanning. Onze salon bijzonder omdat wij veel aandacht besteden aan de wensen van de klant en aan de persoonlijke aandacht. En de fomule 'Alles onder een dak' maakt ons voor onze omgeving uniek!

 

De redenen waarom wij voor Rosalife hebben gekozen zijn:
 

  • Geen dieetproducten of dure kunstgrepen

  • Gezonder, fitter en slanker formule volgens natuurlijke principes

  • De persoonlijke aandacht/begeleiding die je aan de klant mag gaan gevenDe methode van stapje voor stapje je levensstijl voor altijd veranderen en het op een dusdanige manier dat het niet 'afzien' is maar haalbaar voor iedereen.

Met Rosalife willen wij laten zien en ervaren dat je door middel van simpele aanpassingen gezonder , fitter en slanker kunt worden zonder dat het veel bloed, zweet en tranen zal kosten. Het unieke aan Rosalife zijn de geweldige menu’s die op iedereen persoonlijk worden afgesteld en het hele gezin kan ervan meegenieten.

De samenstelling van de menu’s is uniek. Ik het programma zelf ook gevolgd. Mijn menu’s waren geschreven om stabiel te blijven in gewicht. En dat gebeurde inderdaad ook maar door de unieke samenstelling bleef mijn gewicht stabiel terwijl mijn vetpercentage daalde. Super! Mijn darmflora werkt ook weer prima. Voorheen nam ik altijd lijnzaad en veel extra vezels om mijn darmflora op gang te houden, maar dat heb ik nu helemaal niet meer nodig. Ook mijn energiehuishouding is veel beter geworden. Geweldig!"

Beauty & Sun Didam

 

Naam: Jose Aarsen-Wolsink

Salon: Beauty & Sun

Plaats: Didam

Adres: 

Postcode: 6942 BM

Telefoonummer: 06-20423033

E-mail: info@beautyandsun.nl

Website: www.beautyandsun.nl

 

Openingstijden:

Ma. tot en met vrijdag 10.00 uur tot 21.00 uur

Zaterdag : 10.00 uur tot 18.00 uur

Zondag : 10.00 uur tot 18.00 uur (alleen zonnen).

bottom of page